Asociația Armelor devine Asociația Națională a Armelor. Tocmai a rămas definitivă hotărârea judecătorească. A fost un drum lung și anevoios, azi nefiind foarte ușor să convingi Guvernul României să îți permită folosirea denumirii de național/român, dar uite că am găsit înțelegere, arătând cine suntem și ce am făcut în scurtul timp de la înființare și până acum.

Glory Days Multico Tactical Cup 2022

Prietenii noștri de la IN SIGHT CLUB organizează ceea ce deja a devenit o tradiție, Glory Days - Multico Tactical Cup 2022

Acum câteva zile colegul nostru Mircea împreună cu câțiva prieteni a ales să facă traseul montan din Făgăraș și mai exact traseul care duce pe Vf Moldoveanu, cel mai înalt masiv muntos din România cu altitudinea de 2544m.

Pe 19.06.2022, într-o zi însorită și călduroasă de Duminică, membrii fondatori ai Asociației Armelor s-au întâlnit pentru o ședință de tragere, discuții libere și un grătar.

Colegul nostru Eugen Dima, povestește despre tirul sportiv, arme și lumea noastră.

De vizionat până la capăt, pentru a înțelege de ce, TIR-ul este un sport strategic!

Asociația Națională a Armelor are ca scop militarea pentru asigurarea drepturilor fundamentale ale omului, inclusiv dreptul la apărare individuală şi a proprietăţii private, reprezintă interesele deţinătorilor și posesorilor legali de arme, a persoanelor ce efectuează operaţiuni cu arme şi muniţii şi susţine dreptul cetăţenilor de a deţine şi folosi arme în scopul pentru care au fost autorizați (colecție, vânătoare, tir, apărare și pază, etc).