Asociația Armelor este partenerul Poligonului de TIR ALPHA.

Începând cu data de 20.02.2022, Asociația Armelor a încheiat un protocol de colaborare cu Poligonu de TIR ALPHA din Frumușani, iar membrii asociației vor avea reducere de 10% la pachetele de tragere, precum și la cursurile de instruire teoretică şi practică pe linie de arme și muniții organizate de ALPHA TIR ERG SRL.
Reducerea se va aplica în baza legitimației de membru al Asociației Armelor, vizată pe anul în curs.

Asociația Națională a Armelor are ca scop militarea pentru asigurarea drepturilor fundamentale ale omului, inclusiv dreptul la apărare individuală şi a proprietăţii private, reprezintă interesele deţinătorilor și posesorilor legali de arme, a persoanelor ce efectuează operaţiuni cu arme şi muniţii şi susţine dreptul cetăţenilor de a deţine şi folosi arme în scopul pentru care au fost autorizați (colecție, vânătoare, tir, apărare și pază, etc).